Haal- en brengservice

Bij Dekenwasserij Verhoef kan je gebruik maken van onze gratis haal- en brengservice. Dit kan vanaf minimaal 3 dekens. Wij komen jouw dekens bij jou thuis, op stal of waar het jou uitkomt ophalen en brengen ze schoon retour. Je maakt hiervoor een afspraak met ons, waarbij we een dag en tijdstip afspreken om jouw dekens op te komen halen. We labelen samen de dekens en eventueel ander wasgoed.

Kun je niet aanwezig zijn bij het ophalen van de dekens? Dan kun je zelf de labels en een checklist van tevoren via onze website bestellen. De labels en checklist worden naar je opgestuurd. Zodra de dekens gelabeld zijn en opgehaald kunnen worden, neem je contact met ons op. Omschrijf duidelijk waar wij het wasgoed kunnen vinden en/of achterlaten. Bij het afleveren van het wasgoed sturen wij een tikkie/betaalverzoek.

Wij halen en bezorgen:

10km
Binnen een afstand tot 10 km: vanaf 10 dekens
15km
Binnen een afstand tot 15 km: vanaf 15 dekens
20km
Binnen een afstand tot 20 km: vanaf 25 dekens
30km
Binnen een afstand tot 30 km: vanaf 50 dekens

Woon je verder weg, heb je een vraag of kom je niet aan het minimaal aantal dekens, neem gerust contact op. Wij willen altijd samen kijken naar een oplossing. Bekijk ook onze inleverpunten.
Wij streven ernaar jouw wasgoed zo snel mogelijk klaar te hebben, meestal zo rond een week. in drukke periodes of bij overmacht kan het zijn dat dit niet lukt. Wanneer jouw wasgoed weer klaar is nemen wij contact met je op. Inleverpunten en stallen hebben vaste haal- en brengdagen en zijn daarom uitgezonderd.

Voordat je een paardendeken inlevert

Verwijder voordat je de deken langsbrengt zo veel mogelijk al het haar! Dekens die nog vol zitten met haar krijgen een toeslag van €8,00. Dit zijn wij genoodzaakt te doen omdat wij de deken dan zelf ook eerst moeten ontharen, voordat die gewassen kan worden. Dekens met een extreme hoeveelheid haar moeten we weigeren voor het behoud van onze wasmachine.

Verwijder defecte sluitingen, deze kunnen schade toebrengen aan de deken en onze wasmachine! Sluit de bilkoorden maar laat de buik- en borstsluitingen open. Dekens, dekjes en al het overige wasgoed wordt gewassen op eigen risico. Gaten en scheuren kunnen tijdens het wassen groter worden. Prints, stras steentjes, glitters en alle overige applicaties kunnen loslaten in de was.

Label bestellen

Heeft u labels nodig? bestel ze dan hieronder!

    Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Dekenwasserij Verhoef.